Rendelés lemondása, elállás joga

Rendelés lemondása

A rendelését lemondhatja a csomag feladásáig

E-mail.: szkitiagyor@gmail.com
Tel.:      +36 20/319 8250
Tel.:      +36 96/952 436
Személyesen, írásban:
9022 Győr,Pálffy utca 9.

Elállási jog a gyakorlatban

Ön a termék kézbevétele után számított 14 napon belül elállhat a vásárlástól

E-mail.: szkitiagyor@gmail.com
Tel.:      +36 20/319 8250
Tel.:      +36 96/952 436
Személyesen, írásban:
9022 Győr,Pálffy utca 9.

(Postai levélen a feladás dátuma számít)

A termék (termékek) vissza juttatása címünkre (9022 Győr,Pálffy utca 9.)
Visszajutás költsége önt terheli.

A termék (termékek) megkapásától számított 14 napon belül vissza juttatjuk az árát.
Az ár tartalma ( termék ár + szállítási költség).
Szállítási költség visszatérítése csak Magyarországi rendelésre vonatkozik.

 

Elállási jog

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 napon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Elállás esetén a terméket saját költségen küldd vissza a Szkítia Győr címére (9022 Győr,Pálffy utca 9.), és a megérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült, törvényileg meghatározott egyéb költségeket.
Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Expressz kiszállítás esetén a normál árú házhoz szállítási díjat térítjük vissza.

Az átvétel módja nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

Bolti átvétel esetén átvételkor – az egyéb átvételi módokhoz hasonlóan – csak a teljes rendeléstől történő elállásra, a rendelés átvételének megtagadására van lehetőség, csomagbontásra, a rendelés egy részétől történő elállásra nincs.

Nem gyakorolhatod az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának vásárlása esetében; ha a csomagolást felbontottad; romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; személyre szabott tétel rendelése esetén; illetve felbontott egészségügyi és higiéniai termékek esetén. Nem élhetsz továbbá elállási jogoddal internetes tartalmak, letölthető termékek vásárlása esetén, ha a letöltés megkezdődött – a szolgáltatás megkezdéséhez minden esetben a vásárló hozzájárulását kérjük.

Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor a hatályos szavatossági jogok mentén történik a javítás, illetve a csere.

Jótállási kötelezettséggel rendelkező hibás műszaki termékek esetében a kézhezvételtől számított 3 napon belüli jelzés esetén cserére van lehetőség, ezt követően a garanciális szervizhez vagy cégünkhöz kell fordulni. Tartós fogyasztási cikkek esetében a kötelező jótállás 1 év, csere esetén a jótállás újraindul.

 

Más országokba történő rendelésnél ha szállítási költség merül fel csak a Magyarországi alap díjat (1100 Ft) térítjük vissza.